любити, ц1лувати, колихати...

Жанна Гайворонская
горнусь до Сонця, обіймаю хмари,
з трави краду перлини росяні
й кажу собі - життя не буде марним
і посміхнеться у відповідь мені,
якщо дістане сил не сумувати
і руку протягнути край води...
Якщо крізь сльози я навчусь співати -
летіти вдалечинь від рідной хати -
любити, цілувати, колихати
і не лякатись зради і біди)))))))