Осiнь почуттв укр

Дмитрий Борщев
Осінь уже на дворі               
Листя летить до долу
Хочу я в ту весну
Все пережити знову.


Хочу в твоїх думках
Бути найкраща знову
Хочу на двох одну
Чути кохання мову

Хочу в твоїх очах 
Сонце і небо бачить
Мабуть  моя  любов
Нічого тепер не значить.

Де зараз ти  і з ким
Навіть я і не знаю
Світ без твоїх очей
Зовсім я не сприймаю.

Плачу я вже не так
Сліз просто вже немає
Тільки моя душа
Чомусь до сих пір страждає.

Осінь уже на дворі               
Листя летить до долу
Хочу я в ту весну
Все пережити знову.