неподорозi укр

Дмитрий Борщев
Мої пісні тобі не до смаку
Але нічого, можна пережити
На жаль далеко поки ти живеш
І поки що нема кому навчити.

Ти думала про мене цілу ніч
А я ? Що  можу тобі дати
Хіба вірші для тебе напишу
А може я пісні  навчусь співати.

Попереду у тебе все життя
І різні на шляху твоїм стежинки
І в зошиті для мене, може лист
Ти відведеш, а може пів-сторінки.

Хай “по-любому” я для тебе хтось
Ти зараз це за мене краще знаєш
Твоє до мене тепле почуття
Колись мине. І  “Чао, персик” – скажеш.

Коли мине? Цього ніхто не знає
А поки буде так, як зараз є
І вогник почуттів хай не згасає
І хай весна ніколи не мине.