8 lines

Dark
I guess one day I'll realize
That pain's still here...it hears me
And near me, inside, around me, above
I guess one day I'll close my eyes.

I guess one day I'll find what's mine:
My list of things unsaid to you,
I'm gonna cry like never do
One day you'll say to me "good bye".

11 Июня 2004