Zrodlo zycia

Тамара Борисовна Маршалова
„O moj Jezu, przebaczenia i milosierdzia przez zaslugi Twoich swietych Ran".
(OBIETNICE PANA JEZUSA dane S. Marii Marcie Chambon)

Stawialem Pana zawsze przed oczyma swymi, a iz On jest po prawicy mojej, nie bede wzruszony. (Psalm 16:8)


Zrodlo zycia i swietosci,
Milosierdzia i radosci,
W obfitosci Twojej Slawy
Daj doznawac od przelanej
Krwi na krzyzu uzdrowienia,
W Sercu Bozym ukojenia.