Ось все

Птиц Говорун
Ніколи не буде ні дива, ні свята
Без тебе!
А може не треба? Напевно, не варто.
Сніг іде.
Він вкриває алеї, вкриває будинки,
Білий сніг.
Може не я оце біг беззупину й не встиг?
Хто його знає, де блукає
твоя тінь?
Вкотре я спостерігаю, як птахи відлітають
в далечінь!
Вони нас лишають і нам не вистачає
Нових пісень.
І ми серед снігу чекаєм відлигу
Ось і все!