До божевiлля

Ледиосень
До божевілля лише тільки крок.
Падаю вгору, махнув крилами.
Здається, ще мить і дістану зірок,
Тільки будь поруч, дуже благаю.
Я вперше хочу любити ось так –
Без заборон і до певного болю,
Кохання своє вплітати в слова,
Тобі дарувати з надієй на долю.
До божевілля лише тільки крок…
А може і менше. Мить до тебе.
Здаюся без бою на милість зірок.
А більше, напевно, нічого не треба.