и обещаю в будущем писать по русским

Данаил-Петров-Досев
но нет сейчац
ведь я афганец от азерах и принял
от мери могамедаа

из записките на
тогава атентаторът

за резюмее

уили нелсън в нашите предели
сакарски иродопски кой знай кОги
ша са роди а дотугаш прусти
тъй пейя аз на тази сцена
на нашенската поп фолк сцена
с цената на...
с цената на...

тогава
гестапо за ушите маане
о мила майчице но има песни
за тях тез гащицки съвсем са тесни
о ти любов
аз карам колело

аз карам крадено такси ати любов
ме биеш всяка вечер със флигорна
със лъч от щастие със замразен шаран
и млъкваш 10 марки щом ти дам
оииауо

суинг и реге а за щрайх
бетовен милий то се знай
целото бендъ не въ тран вай
в кунцертвантория се учило да трай
а й ай
поне фронтментката да н пей така
да беше яла чесън поне тази
кака

а

и ето спорги сбес на наш сценА
НО НА КАКВА ЦЕНА А НА КАКВА

тогава атентаторът
за резюме

о мила мили дюлите се скапаха

но обещавам аз па пиша сал по руски не
това о не

..

рангелия
соцели
суц

домашниятлюбимец