Слова, слова, слова, слова

575
Слова, слова, слова, слова
За ними – порожнеча, пустка
На стіл упала голова
На стежку впала хустка…

У хаті - амнезія, сум
На дворі – гам, делірій
Від коломийок аж до дум
Втинають бубни, сурми, ліри

Слова пусті, пусті думки
Пусті бажання, вчинки, мрії
Пусті озера і струмки
У мікрокосмосі Надії

На хустці - золоте перо
На голові – волосся сиве
Один в кімнаті… я – П’єро
Старий, наївний і вразливий…

©2005 Ingvar Olaffson