Приморське мiсто

575
Ось і все –
Відпочине від літа
Від натовпів спечених тіл
Наше тихе приморське місто
І в другій декаді вересня
Ми повернемось,
Щоб вкотре вдихнути
у нього життя

©2005 Ingvar Olaffson