Я прийду до тебе золотим дощем...

Галина Тальнова
Я прийду до тебе золотим дощем
В час, коли мене ти не чекаєш,
Бо із мряки літ ти викликаєш
Й сниш мене у свої сни лицем.
Де сховатися від погляду твого?
Я живу лишЕ у снах твоїх,
Ти забрав туди мене давно,
А у цьому світі лише тінь.
Не здолати сили твого сну,
Я вже мрячу над твоїм дахОм.
Розчиняюся у погляді віків
І омріюю тепло твоїх долонь.