Not Alone

Ïàâåë Øåõîâöîâ
I’m not alone
Here my home
I don’t wanna die
I don’t want more lie

I’ve been led by my thoughts into my home
I’ve been kept by my heart I’m not alone
Used to hear, used to see, realize what I be
I’ve done nothing to say that I’m really free