Рызьмы-84

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Chess-аться

St. Simeon (Simian)

Enbеter – to put someone to bed

Перчатка – filet of ocean perch

The French revolutionary calendar: Frigidaire; Cirrhose, Neurose, Sclerose, Psychose; L’Oreal, Urinal, Quirinal; Cuspidor, Humidor

Saskatchewan – соскочить

Дышать – от “dish”

Adulteration – growing up

Theseus, god of tea

Бегать – to beg

Indigestion from Readers Digest

Mythodology

New roses (neurosis)

Пописала abisele (a little)

Хоть сейчас – hot now

Рисовать – to grow rice

L’avocado а louer – a lawyer for hire

A chic sheik
Sheik your boubie

I am sorry -- je suis souris

MIT – am I ты?