Брудна серветкова л рика

Тереза Славович
Слиною можна давитися скільки завгодно.
 Піти у клозет шукаючи глюків і привидів. Диво з тобою трапиться саме сьогодні.
 Ти його сам вранці вигадав й виродив.
Ранок це час вибачань і допитів.
Побачення й оплески .о пів на дванадцяту завтра по ночі. Уже незабаром.
Паяц ,поясни навіщо тобі гітара, до тебе і так знайдеться багато охочих .-