Падолистовий вечiр

575
Багряновіють
ліс і вечір,
кленовий лист
петлю малює
в тумані акварельнім
сади і плечі
вкриває ковдра падолисту
від того затишно
і мило
і хочеться бродить по схилах
аж доки ніч
не викотить Серпанок
над Містом і Дніпром
і зорі не покличуть
додому, на мансарду,
де телескоп Максутова
готовий показати нове диво...
у мирі залишайтеся,
Щасливо...

©2005 Ingvar Olaffson