Мои афоризмы на украинском

Сергей Лузан
Спробуйте переконати вчителя в тому, що людині властиво помилятися!

Якби всі вчилися тільки на помилках, то нікуди було б подіти педагогів.

Сергій Лузан

Попробуйте убедить учителя в том, что человеку  свойственно ошибаться!

Если бы все учились только на ошибках, но некуда было бы девать педагогов.