Спалахи ншим лiтом

Павел Клочков
Явись до мене світлом
У пустоту дощів
Під моїми очима
Кола від цих днів

Нахилилась ніч
До моїх вікон
Все відбулось
Іншим літом

Мій погляд залишився
У фото на столі
Листок собі лишився
Для листя тобі

Нахилилась ніч
До моїх вікон
Все скінчилось
Іншим літом

І небо ріжуть спалахи
Я бачу світло знов
Прийди щоб бути поруч
Я майже готов

Нахилилась ніч
До моїх вікон
Та розповіла
Про те літо