Палаючi очi Музикант

Павел Клочков
Я вважаю що літаю
Я не знаю де буваю
Але я
Запам’ятаю

Твої палаючі очі
Твоє темне волосся
Наші шалені ночі
Я я встати не хочу

Твоє фото. Перший поїзд.
Інше місто. Жовта осінь.
І малюнки на асфальті
І той дощ що змив їх вранці

Твої палаючі очі
Твоє волосся
Наші шалені ночі
Я я встати не хочу

На концерті її обличчя
Серед тих кого не знаю
Гасне світло все зникає
Що робити ? Я не знаю. Я шукаю

Твої палаючі очі
Твоє темне волосся
Наші шалені ночі
Я я встати не хочу

http://vk.com/vremyaprosnutsya?w=wall-36988043_426