На пляжу у неглижу??? андрею болкунову

Наталья Бацанова
ПОДРАЖАНИЯ АНДРЕЮ БОЛКУНОВУ:
"Я лежу на пляжу в абсолютном неглижу..."


Ходют слухи: на пляжу
Я лежала в неглижу.
Но куды не погляжу
Я не вижу неглижу!
По секрету вам скажу:
Нету в мЕне неглижу.
Я кагды на пляж хожу,
То я голая ляжу!