Все мiй човен

Павел Клочков
Човен мій залило небо
І він пішов на дно
Я захлинувся безмежним небом
Мене заповнило воно

Так багато відкрилось мені
Я літав так високо
Я знайшов самотній дім
Я майже змог

Сьогодні знову знайде свободу
І вийде у вікно
Веселий вітер частина світу
Частина світла мого

Все що я знав
Все що я хотів
Я загубив
Я упустив