Eдина

Павел Клочков
Хотів любов і пив вино
Я зрозумів чому воно
Так схоже з тим чого нема
Єдина в мене і сумна

Зовсім не схожа ні на кого
Заповнить мить своїм теплом
Так мало треба мені знову
Так мало треба мені знов

Лякав своїм обличчям друзів
Я кожен ранок був чужим
Мабуть повинно бути інше
Та інше не було таким

Даремно дбаєш ти за мене
Для мене зупинився світ
Лякає ніч як дах із тіні
І знову знову я один