Мiсто

575
Місто.
Площі. Храми.Вежі.
Тісту
тісно в діжі. Межі
ширяться...
Іди!
Ворота - настіж
Там світ.
В обіймах
вишневих віт.
Сьогодні
він - твій
Під дахом
густих вій
твоє очі зелені...
Вони втоплять в потоках кохання
мій утлий кораблик,
зітханням води
випурхне память
минулих життів...
Я припаду до твоїх ніг
я цього бажав, я цього хотів
я зміг пробитись до тебе,
Королівно моїх снів...

©2005 Ingvar Olaffson