Розiрване на клаптi небо

575
Розірване на клапті небо
ловлю в сітківку ока,
бажаю зупинити вітер...
"Не треба" -
ледь чутний шепіт збоку -
"тобі дано лиш споглядати
тож споглядай!
І не питай нічого Більше"...

©2005 Ingvar Olaffson