Пробудження

Пылинка
Я згоден, янголе, з тобою,
Ти переміг мене без бою.
Ти чуєш? Янгол, милий мій,
Допоможи мені, я твій!
Шукав тебе я все життя,
Повільно йшов від забуття.
Ти охоронцем моїм був,
Я хочу щоб мене почув,
Кричу тобі аж надриваюсь:
“Пробач мене, я каюсь”.
Та давно тебе не має
І де ти ніхто не знає.
Навіщо ти тоді прийшов?
Збудив від сну і геть пішов.

Повернись, я згоден із тобою,
Ти переміг мене без бою.
Ти переміг... без бою?
Та я пишаюся собою,
Я краще тебе, ти повір,
Пишу своє життя як твір.
Обійдуся я без тебе,
Мені нічого і не треба!
Іди ти геть... пішов!
Нехай тече у мене кров,
Нехай закінчиться життя.
Ось ... і знову забуття...