Украина

Шатенка
Україна моя, моя рідна країна,
Твоя мова дзвенить у саду солов'їнім,
Твоя пісня летить наше пташка у небо
І гука у блакить, щоб ішла я до неї,
І здіймаюся я, підіймаюсь у небо,
І нічого в житті мені більше не треба!