Тремтить душа...

Панченко
............."І наших губ солодке рандеву...
.............І чари ночі... диво з див... світає..."
...................................................Kristi

Світає... І тремтить душа,
Невже полон рожевого міжгір'я
Тебе до мене знову приверта
І подихом бажання країть пір'я?
Невже сьогодні знову не до сна?
Невже: ти мій?.. І чари ночі тають
Між нами диво з див – тремтить весна –
І сон-трава, і первоцвіт вітають.
На полонину ліг густий туман.
Твої долоні... Знаєш, я так хочу
Залишитись у тих маревих снах,
Де срібні осокори ледь шепочуть...
Любов моя – для тебе я живу
І кожний крок бажаного свавілля
Нас наближає до... Тобі дарю
Цей неба край... і ніжності сузір'я.



Ниже приводится авторский переод на русский язык


ДРОЖИТ ДУША

.............."И на губах медовое свиданье
..............И обаянье ночи… чудо из чудес… светает…"
....................................................Kristi

Светает… И дрожит душа,
Неужто плен рассветного межгорья
Тебя ко мне приворожит, как и тогда,
Дыханием желанья, подрезая крылья-орья?
Неужто снова будет не до сна?
Неужто скажешь: мой?.. И обаянье ночи станет
Меж нами чудо из чудес – дрожит весна –
И сон-трава, и первоцвет вздыхают.
На горные луга упал туман.
Твои ладони… Знаешь, хочется остаться
Мне в тех миражных неповторных снах,
Где шепчутся чуть слышно тополя...
Любовь моя – я для тебя живу
И каждый шаг навстречу своеволья
Нас приближает до… Тебе дарю
Вот этот неба край…
И нежность звёзд раздолья.