стрiла

575
оповив оковид
сірим дощем день
дзень-дзень-дзень

дзвоник
застрибав у траві коник
задивилася в даль косуля
*****
кожної миті
стріла на місті
додаємо міcця -
маємо політ
до цілі
*******
ти ще не знаєш,
косуленько мила, що
летить вона в тебе
цілить
пісню дня розрізає
наконечник важкий
за-бронзовілий
*********