Колядка

Лученко Святослава
Жовкне душа у солом'янім світі
Сипле на стежку полову з небес
Божий овес, я твій увесь...

Жорна водою Йордана хрестилися
Як устелилося білим по полю
Божую волю, як твою долю...

Вижнемо, вийдем стеренею зопрілою
Брилою-ніччю земелька укрилася
Тай покотилося: "Господи, змилуйся!"

13.12.2005 р.

©2005 Святослава Лученко