el пiвонi - terra tobacco

Weiss
янгелоподібні ****утые
сміття відцвілих орхідей та звіробою
ми напевно різних порід
дві суки –
бедлинґтон-тер’єр та колі

під слідами хриплять та піняться
баранчики півоній
ти напевно розсипала сто років тому
парфумів своїх пластівці

за знаком зодіаку я помер
в мені не знайдуть вікон із дверима
і тільки на дріб'язковій табуретці
порохом припаде ложка з дьогтем

покивани мукають в кулачок диско
змиваючи як тяжкий грим клоунеси
*** заточивши на обставини смерті
на вхід і вихід

ми напевно різних істерик
невиплакані розсольники
лишень скажені горобчики
****утые
янгелоподібні