бува красива ж нка

Галя Старусева
буває красиве поле
зелена родюча нива
буває красива річка
буває жінка красива

та люди не бачать часто
як нива в степу зникає
як річку неволить ряска
як жінка красу втрачає

то було красиве поле - згадають-
квітуча нива
то була красива річка
то жінка була красива.