Весна

Аскет Несовершенный
Весна, ти чуєш спів пташок,
І розгортаєш крила в небі.
Нема у Всесвіті стежок,
Що не вели б до тебе.
В чужому місті бачиш сни,
Мішаєш фарби всього світу,
Малюєш квіти на стіні
Легким поривом вітру.
Холонуть рідні береги річок,
А я цілую дивні квіти.
Ковтаю твій/не твій гачок:
Не в силах більше відпустити...

19/09/2004