Мiленiум

Аскет Несовершенный
Хижацькі погляди в пітьмі –
Ворожі люди в вовчій зграї.
Створивши пекло на Землі,
Забули шлях до раю.

Крізь темні сутінки сторіч
Пішли з війною брат на брата.
Заграла блискавками ніч:
Міленіум – містична дата.

11/09/2004