Почуттями граюсь знову

Аскет Несовершенный
«Володій пристрастями, інакше пристрасті опанують тебе». ©
______________________________________________(Эпіктет)


Буде краще, якщо...
Ні, не краще... Мабуть, гірше!
Так, можливо. Що з того?
Ти віддала б мені більше,
Та не треба нічогО!
Може, треба? Ні, не знаю...
Бути жертвою кохання?
Воно з' їсть мене і тЕбе,
Не залишить і сліда.
Розриваюсь на частини.
Ти - донька, я - батька син.
Йдуть годинами хвилини...
Вибір є, та чи один?
Прошепчу тобі "не треба..." –
Ненароком так сказав.
Навпаки, подумав "треба",
А із "не" чомусь з'єднав.
Легко римою казати –
Кому як, мені не важко.
Хочу дещо розказати,
Та раптово стане страшко.
Почуттями граюсь знову –
Ігри розуму і плоті:
Починаю цю розмову,
А завершити не можу...

14/07/2004