Нема чудес

Аскет Несовершенный
Нема чудес, - скажу навмисно.
Та, посміхнувшись жартома,
Себе поправлю, - якщо чесно,
Чудес крім тебе, більш нема.
Ніхто не вміє так сміятись,
Як ти смієшся для мене.
Ніхто не здатен так боятись,
Як ти боїшся без мене.
Ніхто не може так радіти,
Як ти радієш за мене.
Ніхто не ладен так терпіти..

Невже і це колись мине?

22/07/2004