Подарок Нерона великому Риму

Д.И.М.А.Пинский
Подарок Нерона великому Риму.
-
Сперва шаман
Поворожил,
А уж потом
Угли сложил
На место
Гибели шамана
Несчастный раб,
Последний самый
Свидетель
Царской Ворожбы.