love. hate. tragedy

Тунгусбек Вададаев
L*eaves are falling on my head
O*ne is green the rest are dead
V*isit me at my new home
E*veryday's in monochrome

H*ands are tense and eyes are shut
A*nger's boiling out my blood
T*ore apart my childhood dreams
E*arth is closer than it seems

T*rees are naked, it's getting cold
R*everies get covered with mould
A*ll great ideas've been forgotten
G*oing down, my mind is rotten
E*ndless mourning in our souls
D*igging long and painful holes
Y*ear by year, gloomy weather... fears floating, just like feathers...