прядиво дивне

575
В багрянім желе
надлиманного вечора грузне душа
як оса в полуничному джемі
в прянім повітрі степів
вже не дихаєш,
просто вмираєш
щоб народитися в спальнім мішку
льодового готелю
в прядиві дивному снів,
що так швидко минули

©2006 Ingvar Olaffson