Сочиться Любов

575
Сочиться Любов
через решето буднів...
Що там на денці лишиться
срібної чаші?
Грааль чи розпука
озимої днини?
Наші тендітні і зранені душі
сіли спочити на віти ялини,
лине над лісом тужливая пісня,
пісня метелика, що замерзає в польоті
.............................................
зимно без Тебе, Кохана,
так зимно.......

©2006 Ingvar Olaffson