Зимно...

Стеклянная
Погляд... незабутній той погляд,
Ви казали: "Це доля",
Ви тримали за руки мене.
Спогад...ви для мене лиш спогад.
Ті сніги, що навколо,
Не розтануть. Зима не мине.

Дотик... неповторний той дотик -
Найболючіший опік.
Незагоєна рана моя.
Проти... цілий світ буде проти.
Я здогадуюсь, хто ти,
Та ще точно не знаю хто я.

Зимно... дуже порожньо й зимно,
Серце рветься нестримно,
Та нікого нема. Я одна.
Дивно... і мені дуже дивно,
Що навкруг так чарівно,
Наче й справді надворі зима.