Молитва

Стеклянная
Воскреси мене сонячним променем,
В темну душу мені зазирни.
Я прокинусь весняною повінню,
Я прокинуся вже назавжди.

Таїна моїх слів не розгадана,
Як ікони соборних святинь.
Святим духом мирри і ладана
Святе слово, в хмари полинь.

На весь світ засяй, Слово Всевишнєє,
Благовіщення світле верни.
І прости нас, відступників, грішників,
І на щастя нас благослови.

Посміхайся з небес щирим золотом,
Як ікони соборних святинь.
Будь нам вічно полином і солодом,
Сином, духом і богом. Амінь.