Ностальг я

Стеклянная
Мені нашепотіла вчора стежка,
Заплетена зеленим споришем,
Що ніби теплих променів мережка
Учора сперечалась із дощем.

Мені співали липи колискову,
І прилітали янголи у сні.
Та посміхнулась казка загадково
І залшилась у вчорашнім дні.

А зорі, ніби золота омана,
Мені казали: "Дівчинко, молись".
І квіт вишневий був таким духм'яним...
Було ще вчора, а уже - колись.