белые лепестки

Алла Мутелика
*
лютый мороз
в белый снег за окно
тянутся лепестки -
будто могут они обогнать
мои теплые мысли - к тебе

*

sharp frosts...
striving towards snow-drift beyond window
whiter than white petals...
as if they can leave behind
my warm thoughts of you

*