днес те нарисувах...

Милла Мел
ето днес те нарисувах
в мислите си
на брега
и вятърът със мен рисуваше
танцувайки
подхванал вместо теб
тъй нежно моята ръка
в прегръдките му силни
твоят дъх почувствах
и любовта
ще те позная ...
само теб
по стъпките и ...
по това _____________
ще ме поканиш само ти
на този танц
без музика
и ще го танцуваме
със слети в болка
и изтръпнали от страст тела
ще се къпя в море от целувки
а ти отмалял ще молиш за още...
любов
та аз ще бъда цялата твоя
не ме моли... просто
______________________ ела


- это по-моему самое настоящее и чистое чувство.. все остальное является лишь проекцией и, созданной нами, моделью "настоящей любви" :)

на всички влюбени: Честит Св. Валентин !

графиката е моя.