Мои поздравления тебе...

Белый Умка
Вже цілий рік душа співає,
Кохання серце відчуває,
Цей дотик, погляд, руки, очі,
Солодкі спогади щоночі,
Солодкі мрії, сподівання,
Святі слова, палке кохання
І незабутня ніжна ласка.
З ним поруч Ти, неначе в казці,
Він найдорожчий, цілий світ,
В якому Ти готова жити,
Який не можеш не любити,
Сьогодні, завтра і навік...
Вітаю, Ти цього чекала,
І дочекалась, молодець!
Постійно берегла, плекала
Ваше єднання двох сердець.
Прийміть удвох мої вітання,
Хай кожен день Вам буде святом,
Нехай щастить Вам у коханні,
Хай буде в вас його багато!