Владимир Туков, Ева Яблокова Моя Украина

Яблокова Ева
 
    МОЯ УКРАЇНА

Сяє сонечко в синьому небі .
Білосніжний на обрії лебідь .
Неосяжний простір держави .-
Земле праці , пошани та слави !

Золотаві лани, срібні ріки .
Ти - найкраща країна у світі ,
Рідна ненька , велика - єдина ,
Незалежна, міцна Україна !

Незліченні природні багатства ,
Вельми щире шановане панство.
Україна добра та спокою .
Хай пишається всесвіт тобою !

Приспів :
Україна, моя Україна !
Рідна ненька , моя Батьківщина !
Україна ( 3) !

             MY UKRAINE

 THE SUN IS BLUE HEAVEN SO BRIGHTLY ,
 IN THE CLOUDS SNOW - WHITE IS FLIGHTING.
 IMMENSE SPACE OF GREAT OUR POWER
 IT’S THE EARTH OF THE WORK AND EARTH FLORISH .

 GOLDISH FIELDS AND FAST SILVERY RIVERS .
 MY FINE HOMELAND IS ONE, INDIVISIBLE .
 IN WHOLE WORLD IT’S THE THRIVEN AND BEST STATE –
 AND IT’S STRONG INDEPENDENT UKRAINE .

 MANY VARIOUS RISOURSES OF NATURE
 NOBLE WELL – WISHING SOCIETY OF CREATORS.
 LET’S ADMIRED BY TALENTED PEOPLES !
 LET ALL WORLD KNOWS BY GREATNESS OF SPIRIT !

REFRAIN :
 MY UKRAINE , MY HOMELAND UKRAINE !
 MY UKRAINE , MY MOTHER UKRAINE !
 MY UKRAINE, MY UKRAINE !

           МОЯ УКРАИНА

Светит солнышко в синем небе.
Белоснежный в полёте лебедь.
Необъятный простор державы.-
Земля чести , труда и славы.

Золотистые поля, серебристые реки.
Наилучшая страна в целом свете.
Моя Родина великая – едина,
Независима , сильна Украина!

Многочисленны природные богатства,
Благородное радушное братство.
Украина добра и покоя.
Пусть любуется мир тобою!

Припев :
Украина, моя Украина!
Моя Родина, моя Украина!
Украина(3р.)!