У моей мамуси родилась Агуся

Кургузова Ольга
У моей мамуси
Родилась Агуся,
Розовая, белая
Олюся хохотуся.

За обедом хруси
Были печенюси,
Говорили: Пуси
Олюси хохотуси.

Уси, куси
Первые зубуси,
Олюся хохотуся
Засмеюси.

У нее таптуси
Малюси,
И сама она
Такая лапуся.