Це - Украiна моя

Алексей Смирновъ
Ти вийди з дому на зорі,
Проміння сонячне збери.
І вітер, що у даль летить,
І неба радісну блакить.

А потім з посмішкой прямуй.
І все це людям подаруй.
Щоб в кожнім серці задзвенів
Душі твоєї щирий спів.

Це - Україна моя!

Я знаю - буде кращий час,
І доля не обмине нас,
І щастя посміхнеться всім,
Назавжди війде в кожний дім.

І хай з простягнутих долонь
Порине в світ сердець вогонь!
Тоді здійсняться наші сни
Про край безмежної весни.

Це - Україна моя!