Вiн тобi бреше

Алексей Смирновъ
1.
Запитай у нього, люба,
Хай тобі він все розкаже,
Чому дивиться на небо
І показує зірки.
Скаже, що тебе кохає,
А насправді все інакше.
Бо йому одне лиш треба
Всім промовам навпаки.

Він тобі бреше!

2.
Не цілуй його так ніжно,
Як би серце не благало.
Не пірнай в його обійми.
Зачекай хоча б на мить.
Бо, коли на краю ліжка
Сигарету він запалить
І тобі твій одяг кине,
Все у серці заболить.

Він тобі бреше!