Львовянки - классика женщин

Amsterdam
Василю Стусу

Львів'янки ходять по даху
Їм мріється про диво-літо,
Про сім'ї, квіти, небо, жито...
Львів'янки ходять по даху

Львів'янки в пошуці себе
Їм мариться солодке чудо:
Якась там манна якось буде...
Львів'янки в пошуці себе

Львів'янки хочуть короля,
Що буде в білому вбранні
Та ще й на білому коні...
Львів'янки хочуть короля

Львів'янки голосують так
До влади йде новий мудак
І їм дарує в зад копняк...
Львів'янки голосують так

Львів'янки - класика жінок
Якщо ви матимете час,
Вони вам свій покажуть клас...
Львів'янки - класика жінок