Колискова

Семенова Дина
Трапеція - бокастий шлях речей,
Та колискова все випереджає:
Ми ходимо від неї і до ней,
Дітей своїх закохано гойдая.

В тім співі є прозора мов сльоза,
Кармічна сила, що формує душу.
Колись маленькі, сяючі глаза
Я саме так гіпнозувати мушу